Yenice, Kasapzade, Eşeler, Servet, Hotaşlar, Mahmudiye, Nusret, Mezitler, Darıçukuru, Akçaköy, Karaçaltı, Bağtepe, Tekkeışıklar, Serçeören, Bükdere, Gökköy ve İsaalan mahallelerinde mobil sağlık hizmetleri kapsamında 5 enjeksiyon, 20 pansuman uygulaması yapılırken, rutin hastaların sağlık takipleri de gerçekleştirildi. Şehir dışında tedavi gören hastaların nakil ve refakat işlemleri de belediye ekipleri tarafından sağlandı.

160 Kişiye Sıcak Yemek, Her Gün Denetim
Sosyal destek çalışmaları kapsamında 160 kişiye ücretsiz yemek dağıtımı yapıldı. İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan belediye, zincir marketlerde fiyat etiketi ve son kullanma tarihi denetimlerini de sürdürdü. İlçe merkezinde işgaliye kontrolleri yapılarak düzenli ve güvenli bir kent ortamı için adımlar atıldı.

İnşaatlar Yükseliyor, İlçe Gelişiyor
İhsaniye Mahallesi’nde Ticaret Merkezi yapım çalışmaları hız kesmeden devam ederken, 2. Etap Gençlik Merkezi inşaatı da sürüyor. İlçede gençlere ve esnafa yönelik yatırımların aynı anda ilerlemesi dikkat çekiyor.
Merkez mahallelerde ağaç budama çalışmaları yapılırken, rutin temizlik hizmetleri ve camilerin lavabo temizlikleri de gerçekleştirildi.
“İlk Kez Bu Kadar Yoğun Hizmet Görüyoruz”
Mahmudiye Mahallesi sakini Ahmet Y., “Sağlık ekipleri kapımıza kadar geliyor. Yaşlılarımız için büyük kolaylık. Böyle kapsamlı bir hizmeti ilk kez görüyoruz” dedi.
Sıla SOLAKLAR VERİM
