Orhan Peker Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek sergide, Mor Sanat sanatçılarının özgün eserleri sanatseverlerle buluşacak. Serginin küratörlüğünü ise Tayfun Önel üstleniyor. Sergi 3 Mart Salı günü Saat 16.00’ açılacak. 20 Mart’a kadar devam edecek. Sergi ziyaret saatleri ise 10.00-18.00 arası.
Eşsiz Bir Karma Sergi
“Yansıma” adıyla hazırlanan karma sergi; farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerini bir araya getiriyor. Renklerin cesur kullanımı, duygu yoğunluğu ve teknik çeşitlilik serginin en dikkat çekici unsurları arasında gösteriliyor. Sergi, Küratör Tayfun Önel’in benzersiz çalışmasıyla hazırlandı.
“Ayvalık’ta Böyle Sergi Az Görülür”
Sergi öncesi galerinin önünden geçen vatandaşlar heyecanlarını gizleyemedi. Sanatseverlerden Emine K., “Ayvalık zaten sanatla anılan bir yer ama bu sergi çok konuşulacak gibi görünüyor. Özellikle Mor Sanat grubunun işleri merak uyandırıyor. Açılışı kaçırmayacağım” dedi.
Ayvalık Kültür Takvimine Damga Vuracak
Ayvalık Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine verdiği destekle kentte sanat hareketliliği her geçen gün artarken, bu serginin de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Sıla SOLAKLAR VERİM
