Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

Anne ve Kızını Öldüren Sürücüye Sadece 5 Ay Ceza!

Bursa’da yaşayan öğretmen Yeliz Efe ve 3 yaşındaki kızı Ela’nın hayatını kaybettiği kazaya sebep olan sürücü, yalnızca 5 ay cezaevinde kaldı. Acılı baba Raşit Efe ise karara isyan ederek “Bu ceza mı, ödül mü?” diyerek yetkililere seslendi.

VİDEOYU PAYLAŞ

Olay, 17 Kasım 2024 tarihinde Bursa-Ankara karayolu Bilecik Muratdere Köyü mevkiinde meydana geldi. 2023 yılında babasını kaybeden 30 yaşındaki öğretmen Yeliz Efe, babasının mevlit töreninden dönüş yolunda kucağında 3 yaşındaki kızı Ela ile birlikte seyir halindeyken korkunç bir kazaya kurban gitti.

İddialara göre Kemal K. yönetimindeki taksi, dönüşün yasak olduğu noktada manevra yaptı. Bu sırada Raşit Efe’nin kullandığı araç taksiyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Yeliz Efe ve küçük Ela olay yerinde hayatını kaybetti.

AW545409 01 - Marmara Bölge Gazetesi

Yüzde Yüz Kusurlu Sürücü Serbest Kaldı

Kazanın ardından yüzde yüz kusurlu bulunan taksi sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak mahkemede çelişkili ifadeler veren sürücü, yalnızca 5 ay cezaevinde kaldıktan sonra denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakıldı.

AW545409 08 - Marmara Bölge Gazetesi

“Bu Ceza mı, Ödül mü?”

Eşi ve çocuğunu aynı anda kaybeden Raşit Efe, verilen cezaya tepki gösterdi. Acılı baba yüreğini yakan sözlerle şunları dile getirdi: “Eşim ve çocuğumu hayattan kopardı. Benim artık ne bayramım, ne babalar günüm var. Bu şahsa verilen 5 ay ceza mı yoksa ödül mü? Cezaların artırılmasını istiyorum. Kazanın olduğu yerde her yıl 2-3 kez ciddi kazalar yaşanıyor. Bizim canımız yandı, başkalarının da yanmasın.”

AW545409 02 - Marmara Bölge Gazetesi

Güvenlik Kameraları Kazayı Ortaya Koydu

Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, taksi sürücüsünün yasak olan yerde dönüş yaptığı ve kazanın bu nedenle yaşandığı açıkça görüldü. Muratdere Köyü mevkiinde sık sık kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, bölgede gerekli trafik önlemlerinin alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

İHA

DİĞER VİDEOLAR