Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yaşam Haberleri

3 Yaşındaki Çocuğa Köpek Saldırdı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde apartman bahçesinde oyun oynayan 3 yaşındaki Ada Ç., komşusuna ait iki köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Küçük çocuğun yüzünden ısırık ve pençe darbeleri aldığı öğrenilirken, aile köpek sahibinden şikayetçi oldu.

VİDEOYU PAYLAŞ

Olay, 24 Şubat akşamı saat 18.00 sıralarında Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ada, abisi ve komşu çocuklarıyla birlikte apartmanın arka bahçesinde oyun oynarken, aynı apartmanda yaşayan bir kişi köpeklerini hava aldırmak için bahçeye çıkardı. Tasmasız ve ağızlıksız olduğu öne sürülen köpekler, kısa süre sonra küçük Ada’ya saldırdı.

Yüzünden Yaralandı, Kanlar İçinde Kaldı

Saldırı sırasında yüzünden pençe ve ısırık darbeleri alan küçük çocuk kanlar içinde kaldı. Köpeklerden kaçmayı başaran Ada’nın abisi durumu ailesine haber verdi. Panik içinde bahçeye koşan anne, yaralı kızını komşuların yardımıyla araca bindirerek hastaneye götürdü. Ada’nın tedavisi sürerken aile olayın ardından köpek sahibinden şikâyetçi oldu.

O Anlar Kamerada

Yaşanan panik anları apartmanın güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde küçük Ada’nın koşarak apartman koridoruna sığındığı, ailenin çocuğa müdahale ettiği anlar yer aldı. Köpeklerin sahibiyle birlikte apartmana girdiği ve hayvanların tekrar ailenin bulunduğu tarafa yöneldiği de kayıtlara geçti.

“Torunum Psikolojik Travma Yaşıyor”

Ada’nın anneannesi Jale Demir, olayın ardından yaşadıkları sarsıntıyı şu sözlerle anlattı: “Çocuklar bahçeye çıkar çıkmaz köpeklerin saldırısına uğradı. Sahibi o an yanlarında değildi. Torunumun çığlıkları üzerine geldi ve köpeği üzerinden aldı. Aynı köpeğin daha önce de başka bir çocuğa saldırdığı biliniyor. Apartman bahçeleri ortak yaşam alanıdır. Tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılan köpekler büyük tehlike oluşturuyor.”

Demir, torununun enfeksiyon uzmanları dahil üç doktor tarafından tedavi edildiğini ve kuduz aşısı uygulandığını belirtti. Küçük Ada’nın olay sonrası geceleri korkuyla uyandığını söyleyen anneanne, “Kapıları kapatıyor, ‘Köpek gelecek’ diye ağlıyor. Bu travmanın izleri kolay silinmeyecek” dedi.

Soruşturma Başlatıldı

Aile, sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını talep etti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, köpeklerin kontrol ve güvenlik şartlarına uygun olup olmadığı da araştırılıyor.

İHA

DİĞER VİDEOLAR