Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2024 YAZ SEZONU HAZIRLIKLARINI KARARA BAĞLADIK”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit Belediyesi’ne bağlı Ed-Bel şirketinde yeni dönem hazırlıkları kapsamında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, meclis üyeleri Coşkun Taşkın ve Nizam Aksoy, Av. Mahmut Ceylan, Av. Özgün Deniz Ceylan Çınar ve Mali Müşavir Bülent Atacan da katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet

Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Yaz sezonu öncesinde Ed-Bel şirketimizde yeni dönem hazırlıklarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Toplantıda, şirket faaliyetlerinin hukuki süreçleri, mevcut sorunlar ve davalar hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdik. Ayrıca, Ed-Bel’e ait otellerin ve işletmelerin yeni müdürlerinin atamasını da yaparak 2024 yaz sezonu hazırlıklarını karara bağladık.”

Başkan Ertaş, şirketi halkçı belediyecilik anlayışına uygun bir şekilde yöneteceklerini vurgulayarak şunları ekledi: “Ed-Bel’e ait otelleri ve işletmeleri güçlü, güvenilir ve yenilikçi bir anlayışla yöneteceğiz. Bu doğrultuda, kentimize hizmet verecek yeni işletmeleri kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Havva ERTÜRK