Plaj voleybolu sezonunun açılışında Altın Kızlar – Göbel Spor ve Yıldız Spor – Cumhuriyet Spor takımları karşı karşıya geldi. Atatürk Parkı Plaj Voleybolu Sahası’nda oynanan müsabakalar, keyifli anlara sahne oldu. Maçları Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan, Meclis Üyesi Ali Bozoğlu, Spor İşleri Müdürü Emrah Dikmen ve çok sayıda vatandaş tribünden takip etti.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, “Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen plaj voleybolu müsabakaları hem gençlerimizi spora teşvik etmek hem de Susurluk’ta yaz akşamlarını daha keyifli hale getirmek için çok kıymetli bir etkinlik. Sporsever tüm hemşehrilerimizi tribünlerde görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Susurluk Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.

Plaj voleybolu heyecanı bu akşam da Atatürk Parkı Plaj Voleybolu Sahası’nda devam edecek. Saat 18.00’de GSK Aslanlar ile Çim Lekesi Çıkmaz, saat 19.00’da GSK Yıldızlar ile Göbel Cumhuriyet Spor, saat 20.00’de ise Takım Elbiseli Köpek Balıkları ile Sağlık Spor karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin ücretsiz olarak izleyebileceği bu müsabakalarda renkli anların yaşanması bekleniyor.
Havva ERTÜRK

