Susurluk Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçe genelinde birçok önemli çalışmayı eş zamanlı olarak sürdürüyor. İlçedeki parklarda bakım ve estetik görünümü artırmak amacıyla kapsamlı boya çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kocaali Mahallesi’nde ise cami avlusunda bölme yapım çalışmaları devam ediyor.
Altyapının güçlendirilmesi amacıyla ilçe genelinde baca tamirat işlemleri titizlikle yürütülüyor. Özellikle yağışlı günlerde su taşkınlarının önüne geçebilmek için düzenli aralıklarla ızgara temizliği yapılıyor. Yol güvenliğini artırmak amacıyla çeşitli bölgelerde yol taşı çakım çalışmaları hızla sürdürülürken, mahallelerde meydana gelen arıtma tesislerindeki arızalar da kısa sürede giderilerek altyapı hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi sağlanıyor.
Başkan Hakan Yıldırım Semizel, açıklamasının devamında, “Vatandaşlarımızın daha temiz, daha düzenli ve modern bir Susurluk’ta yaşaması için tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her mahallemize eşit şekilde hizmet götürmek en büyük önceliğimiz. Birlikte daha güzel bir Susurluk inşa etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Havva ERTÜRK