Kadınlar ve erkekler eşleşmelerinde başa baş geçen mücadele sonunda skorlar eşitlenince, oyun “en iyiler” turuna taşındı. Finalde parkura çıkan isimler ise Meryem ve Dilşah oldu. Kritik karşılaşmada başarılı performansıyla öne çıkan Meryem, kazandırdığı sayıyla All Star takımına ödülü getiren isim oldu. Skor 3-1 olarak tamamlandı ve All Star takımı, Punta Cana ödülünü kazanan taraf oldu.
Gergin Anlar: Poyraz ve Almeda Karşı Karşıya Geldi
Mücadelenin heyecanına gerilim de eklendi. Oyun sırasında Poyraz ile Almeda arasında tansiyon yükseldi. Atışlarda hata yapan Almeda’ya teknik anlatmaya çalışan Poyraz, karşılık alamayınca sinirlerine hakim olamadı. “Bir şeyi dinlemiyorsun, söylen o zaman!” diyerek tepki gösteren Poyraz’ın bu çıkışı, gecenin en çok konuşulan anları arasına girdi.
Ödül sonrası yaşanan sevinç ve gerginliğin bir arada ekranlara yansıdığı gecede, yeni bölümden yayınlanan fragman da izleyicinin ilgisini çekti. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde takımlar arasındaki rekabetin daha da sertleşeceği sinyalleri verildi.
HABER MERKEZİ