Survivor 2025’te İlk Eleme Adayı Belli Oldu! Asena Potada, Yağmur ve Hikmet Arasında Gerginlik Zirveye Çıktı

Survivor All Star 2025 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 6 Nisan 2025 Pazar akşamı yayınlanan son bölümde, izleyiciler nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesine tanık oldu. Yunus Emre Karabacak’ın vedasının ardından yarışmaya kaldığı yerden devam eden takımlar, kadınlar haftasının ilk dokunulmazlık oyunu için parkurda ter döktü. Güç, denge ve hızın ön planda olduğu mücadelede kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.

survivor 1734366035 amp 1 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Dokunulmazlık oyununda Ayşe’nin kritik sayısıyla galibiyeti göğüsleyen Gönüllüler takımı, haftanın ilk avantajını elde etti. Mağlubiyet yaşayan Kırmızı takım ise ada konseyinde eleme adayı belirlemek için sandık başına gitti.

67f3105c7173ad454f0f7bf2 1 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Haftanın İlk Eleme Adayı Asena Oldu!
Konseyde yapılan oylama sonucunda Kırmızı takımda en çok adı yazılan isim Asena oldu. Böylece Survivor All Star 2025’te haftanın ilk eleme adayı Asena olarak belirlendi. Kadın potasının oluşturulduğu haftada Asena’nın adı potaya yazılırken, diğer adayların kim olacağı ise şimdiden merak konusu.

Hikmet ve Yağmur Arasında Gerilim Tırmandı
Gecenin en dikkat çeken anlarından biri ise Hikmet ve Yağmur arasında yaşanan tartışmaydı. Parkurda Dilşah karşısında sayı kaybeden Yağmur, oyun sonrası Hikmet’in eleştirilerine sert tepki gösterdi. “Kötü attığımı söyleyiş şeklinden hoşlanmadım” diyerek Hikmet’e çıkışan Yağmur’a karşı Hikmet de sessiz kalmadı. Sesini yükselterek “Kaybetmeyi bilmiyorsunuz” çıkışıyla karşılık veren Hikmet, adada tansiyonu iyice yükseltti.

67f30f947173ad454f0f7bef - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Yeni bölümde gerilimin nasıl devam edeceği ve potaya yeni adayların kimler olacağı şimdiden merakla bekleniyor. Survivor All Star’da rekabet her geçen gün biraz daha kızışıyor!

HABER MERKEZİ

Exit mobile version