Seda Sayan ve Safiye Soyman, sosyal medyada bol filtreli paylaşımlarıyla yine adlarından söz ettirdi. Yakın dostu Safiye Soyman’ın doğum gününü kutlamak için Instagram’dan paylaşım yapan Seda Sayan, filtre kullanımında sınır tanımadı. İkilinin abartılı filtreleri, sosyal medyada esprilere ve yorumlara konu oldu.
Sosyal medyanın “Filtre Kraliçeleri” olarak bilinen Seda Sayan ve Safiye Soyman, bu unvanlarını bir kez daha hak ettiklerini kanıtladı. Özellikle Seda Sayan’ın estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşmuş yüzüne eklenen yoğun filtre, onu neredeyse tanınmaz hale getirdi. Safiye Soyman ise dostundan geri kalmayarak filtre kullanımında cesaretini gösterdi.
Estetik operasyonları ve filtre kullanımıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan, takipçilerine yine “Acaba bu kim?” sorusunu sordurdu. Sosyal medyada “İyi ki doğdun” mesajıyla paylaştığı fotoğraf, hem abartılı filtre kullanımı hem de iki ünlü ismin yüz hatlarını neredeyse tamamen değiştirmesiyle dikkat çekti.
Geçmişte de benzer paylaşımlarla gündeme gelen Seda Sayan ve Safiye Soyman, sosyal medyanın mizah konusu olmuşlardı. Özellikle Acun Ilıcalı ile katıldıkları düğünde, Ilıcalı’ya uygulanan filtre sosyal medyada günlerce konuşulmuş, “Gözler böyle photoshop görmedi” yorumları yapılmıştı.
Safiye Soyman, dostu Seda Sayan’ın izinden giderek sosyal medyada filtre kullanımında kendini geliştirdiğini bir kez daha gösterdi. İkilinin birlikte olduğu her paylaşımda, doğal yüz hatlarının yerine sanal efektlerle oluşturulmuş pürüzsüz yüzler görmeye alışan takipçileri, bu doğum günü kutlamasında da aynı durumla karşılaştı.
Sosyal medya kullanıcıları, “Seda ve Safiye yine filtreye boğulmuşlar”, “Doğum gününe özel yeni bir yüz yapmışlar” gibi yorumlarla paylaşımı esprili bir dille eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise ikilinin kendileriyle dalga geçercesine filtre kullanımını şakaya vurmasını sempatik buldu.
HABER MERKEZİ
Kaynak:Onedio