

Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün fuarı düzenleme amaçlarının çalışan ve üreten kadınların varlığının sesi olmak imkân bulamamış evde muafiyet ile çalışan niteliklerini tam anlamıyla sergilenmemiş ticaret yapmak istemiş engelleri aşamamış kadınlarımızın hem birbirleriyle tanıştırıp kitlelerine güç birliği katmak hem de tüketiciyle buluşma fırsatlarını sağlamak olduğunu söyledi.
Girişimciliğin önemine vurgu yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Ne kadar eser yapıyorsan değerin onunla mukayese edilir.Onun için göz nuru hünerli ellerı yurekten tebrık edıyorum.Her biri kendi çapında tasarımlarıyla düşünceleriyle emekleriyle göz nuru ile el hünerleri ile mükemmel eserleriyle mükemmel eserleri oluşturmuşlar ve bugün fuarda burada takdim ediyorlar. Her birini yürekten tebrik ediyorum. Daha çok çalışalım gayret gösterelim. Daha çok üretelim” mesajı verdi.
260 Girişimcinin el emeği ürünlerinin sergileneceği fuarın kapıları 6 gün boyunca ziyaretçilere açık kalacağı öğrenildi.
Kaynak: igf

