Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nesrin Cavadzade, ‘Sandık Kokusu’ Setine Koltuk Değnekleriyle Döndü

Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Show TV’nin ekranlara veda eden dizisi Sandık Kokusu için tekrar sete döndü. Geçtiğimiz günlerde, dizide ‘Ayça Yılmaz’ karakterine hayat veren Cavadzade, aşırı spor yaparak kalça kemiklerinde ödem oluşmasına neden olmuştu. İki hafta süren dinlenme sürecinin ardından, koltuk değnekleriyle setteki yerini aldı.

Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Show TV'nin ekranlara veda eden dizisi

Cavadzade, ağır bir antrenman programı uyguladıktan sonra hastanelik olmuş ve doktoru tarafından 6 hafta istirahat önerilmişti. Yoğun fizik tedavi sürecinin ardından, sonunda sete dönebilen oyuncu, bu süreçte yaşadığı zorluklara rağmen azimle çalıştığını belirtti.

Sandık Kokusu dizisinin 19 Mart’ta final yapacak olması, oyuncular için duygusal anlar yaşatırken, Cavadzade’nin setlere dönüşü ise hem ekip hem de izleyiciler için moral kaynağı oldu. Cavadzade, “Her şey bir şekilde geçiyor. Şu anda iyiyim, işime geri dönmek çok güzel” dedi.

nesrin4jpeg cfrHT s8kSWh NlBQjvEw - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Kaynak : Sözcü

Şefiye YILDIRIM