Saruhanlı Dikkat! Elektrikler Geçici Süreliğine Kesilecek
Gediz Elektrik, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 19 Mayıs 2025 Pazartesi günü planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, kesintinin nedeni olarak şebeke yenileme ve bakım çalışmaları gösterildi. Belirtilen saat aralığında bölgede enerji verilemeyeceği uyarısında bulunuldu.
Kesintinin Etkili Olacağı Mahalle ve Saatler
Elektrik kesintisi, Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesi ve çevresindeki yolları kapsayacak. Gediz Elektrik’ten yapılan bilgilendirmeye göre, kesintinin detayları şu şekilde:
- Tarih: 19 Mayıs 2025 Pazartesi
- Saat: 09:00 – 15:00
- Kesinti Nedeni: Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları
- Etkilenen Bölgeler: Apak Köyü Yolu, Apak Köyü İç Yolu ve çevresi
Vatandaşlara Uyarı: Önleminizi Alın
Yetkililer, kesinti süresince vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için önlem almalarını önerdi. Özellikle telefon, bilgisayar gibi elektronik cihazların önceden şarj edilmesi, jeneratör kullananların ise gerekli kontrolleri yapmaları tavsiye edildi.
Elektrikler Ne Zaman Gelecek?
Planlamaya göre kesintiler saat 15:00’te sona erecek. Ancak çalışmaların erken tamamlanması halinde elektriklerin daha önce verilebileceği de belirtildi. Gediz Elektrik, vatandaşları yaşanacak geçici rahatsızlıklar nedeniyle anlayışa davet etti.
HABER MERKEZİ