Satışlarda Yüzde 688’lik Artış
Pop Mart’ın açıkladığı finansal sonuçlara göre, Labubu’nun da dahil olduğu Monsters serisi satışlarını geçen yıla oranla yüzde 688 artırdı. Bu artış, sektördeki devler Barbie ve Hot Wheels gibi markaların satışlarını geride bıraktı.
Ünlülerin Yeni Gözdesi
Cnbc-e ‘nin haberine göre Labubu’nun popülaritesi, yalnızca çocukların değil, dünyaca ünlü isimlerin de ilgisiyle katlandı. BLACKPINK üyesi Lisa, oyuncak koleksiyon tutkusunu açıkladıktan sonra Labubu’nun satış grafiği adeta uçuşa geçti. Ardından Cher, Kim Kardashian, Paris Hilton ve ünlü moda tasarımcısı Marc Jacobs, Labubu ile objektiflere takıldı. Oyuncak, ünlülerin lüks çantalarında anahtarlık olarak boy gösterdi.
Mitolojiden Moda Dünyasına
Yaklaşık 10 yıl önce mitolojiden esinlenerek tasarlanan Labubu karakterleri, bugün moda dünyasının yeni aksesuar trendine dönüştü.
HABER MERKEZİ

