Olay yerine 267 kişilik bir ekip sevk edilerek yangına müdahale etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yangının gece geç saatte başladığını ve çalışmaların hala devam ettiğini belirtti. Yerlikaya, tahliye edilen otel misafirlerinin şehir merkezindeki farklı otellere yerleştirildiğini de ifade etti.

Yangının nasıl başladığına dair henüz net bir açıklama yapılmazken, olayın ardından bölgede büyük bir endişe ve üzüntü hakim. Ekiplerin yangın sonrası arama-kurtarma çalışmalarına devam ettiği belirtiliyor. Bölgede sağlık ve güvenlik önlemleri arttırılırken, yetkililer konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.
Bolu’daki bu trajik olay, otelciler ve kayak merkezi yetkilileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanırken, tatilciler ve yerel halktan gelen tepkiler de derin bir kaygıyı yansıtıyor. Yangının ardından otel ve bölge genelinde güvenlik tedbirlerinin daha da sıkılaştırılacağı ifade edildi.
Kaynak : BBC Türkçe
Şefiye YILDIRIM

