Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gömeç’te Cumhuriyet Kupası Sona Erdi!

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, büyük bir heyecan ve coşku içinde sona erdi. Finalde Yaya Mahallesi ile Kemalpaşa Mahallesi karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonucunda şampiyonluk kupasının sahibi Yaya Mahallesi oldu.

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası,

Gömeç Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 102. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva, sporseverlerin yoğun ilgisini gördü. İlçedeki mahalle takımlarının katıldığı turnuva boyunca fair-play ve dayanışma ruhu ön plandaydı.

Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, final karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada turnuvaya katılan tüm takımları ve taraftarları tebrik etti:

“Cumhuriyetimizin 102. yılına yakışır bir şekilde, birlik, kardeşlik ve dayanışma içinde güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Sporun birleştirici gücüyle mahallelerimiz arasında sevgi dolu bir atmosfer oluşturduk. Şampiyon olan Yaya Mahallesi’ni kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve tribünleri coşkusuyla dolduran hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

Final karşılaşmasını izleyen vatandaşlar, takımlarına destek verirken renkli görüntüler ortaya çıktı. Müsabaka sonrasında düzenlenen kupa töreninde, şampiyon takıma Cumhuriyet Kupası büyük alkışlar eşliğinde takdim edildi.

Gömeç Belediyesi, mahalleler arası spor etkinliklerinin geleneksel hale getirileceğini duyurdu. Başkan Bağcı, “Bu turnuva, sporu seven Gömeç halkının birlik içinde neler başarabileceğini bir kez daha gösterdi. Nice dostluk dolu turnuvalarda yeniden buluşacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Serpil ADAK