Gömeç Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftarında belediye aşevinde hazırlanan yemekleri vatandaşlarına ulaştırarak dayanışma ruhunu yaşattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında, vakumlu sistem ile hijyen koşullarına uygun şekilde paketlenen yemekler, yalıtımlı taşıma kolileriyle ihtiyaç sahiplerine ve iftar çadırına sıcak şekilde servis edildi.
Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, bu özel geceye dair yaptığı açıklamada, Ramazan ayı boyunca aynı titizlikle hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.
İlk iftar programının ardından konuşan Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, “İlk iftarımızı hep birlikte yaptık. Belediyemizin kurmuş olduğu aşevimizde hazırlanan yemekleri, hijyen kurallarına uygun olarak paketleyip, sıcak şekilde Gömeçli dostlarımızın evlerine ve iftar çadırımıza ulaştırdık. Ramazan ayı boyunca aynı hassasiyetle çalışacak olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin hayırları kabul olsun, bereketimiz bol olsun.” Dedi.
Başkan Bağcı, belediyenin Ramazan boyunca iftar hizmetini sürdüreceğini ve tüm vatandaşların sofralarına bereket katmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Havva ERTÜRK