Toplam 16 ilçeyi kapsayan kesintiler sabah 08.00’de başlayacak ve bazı bölgelerde 17.00’ye kadar sürecek.
Menemen’de Kesinti 09.00’da Başlayacak
Menemen ilçesinde Irmak, Gölcük ve Zeytinlik mahallelerinde 09.00 – 11.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
Aynı ilçede 29 Ekim ve Günerli mahallelerinde kesinti 12.00 – 15.00 saatleri arasında uygulanacak.
Karabağlar’da Uzun Süreli Kesintiler
Karabağlar, Osman Aksüner, Cennetoğlu ve Aşık Veysel mahallelerinde iki ayrı zaman diliminde kesinti planlandı.
- 02.00 – 02.30 saatleri arasında kısa süreli bakım kesintisi,
- 09.00 – 16.00 saatleri arasında uzun süreli enerji kesintisi yapılacak.
Bornova, Gaziemir ve Narlıdere’de Kesintiler Gün Boyu Sürecek
- Bornova (Kemalpaşa Mahallesi): 09.00 – 17.00
- Gaziemir (Binbaşı Reşatbey Mahallesi): 09.00 – 17.00
- Narlıdere (Narlı Mahallesi): 09.00 – 17.00
Tire ve Bergama’da Kırsal Bölgelerde Elektrik Olmayacak
Tire’de Dündarlı, Küçükkömürcü ve Büyükkömürcü bölgelerinde,
Bergama’da ise Pınarköy, Narlıca ve Çamköy mahallelerinde kesintiler 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacak.
Dikili ve Karaburun’da Kesintiler Kıyı Bölgelerini Etkileyecek
- Dikili (Çandarlı Mahallesi): 09.00 – 15.00
- Karaburun (Mordoğan Mahallesi): 09.00 – 17.00
Ödemiş’te Birçok Mahalle Etkilenecek
Ödemiş’in Hürriyet, Ocaklı, Bademli, Kemenler, Mescitli ve Pirinççi mahallelerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
Zafer ve Yolüstü mahallelerinde de 09.00 – 16.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Bayraklı ve Kiraz’da Öğle Saatlerinde Kesinti
- Bayraklı (Org. Nafiz Gürman ve Yamanlar Mahalleleri): 13.00 – 15.00
- Kiraz (Yenişehir Mahallesi): 09.30 – 16.00
Menderes’te En Geniş Kapsamlı Kesinti
Menderes ilçesi, 12 Ekim’de kesintilerden en çok etkilenecek bölgelerden biri olacak.
Kazım Karabekir, Mithatpaşa, Kısık, Oğlananası, Bulgurca, Tekeli, Görece ve Gölcükler mahallelerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında farklı zaman dilimlerinde enerji kesintisi yapılacak.
Tekeli Fevzi Çakmak Mahallesi ve Tekeli Atatürk Mahallesi’nde kesintiler sabah 09.00’da başlayıp akşam 17.00’ye kadar sürecek.
Bayındır’da 4 Saatlik Kesinti
Bayındır’ın Kızılcaova, Çiftçigediği, Karaveliler ve Yakapınar mahallelerinde elektrikler 10.00 – 14.00 saatleri arasında kesilecek.
Foça’da 3 Saatlik Kesinti Uyarısı
Foça’da Ilıpınar, Fatih, Bozköy, Yeniköy, Kozbeyli ve Barbaros Hayrettin Paşa mahallelerinde 10.00 – 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Torbalı’da Gün Boyu Kesintiler
Torbalı ilçesinde Yazıbaşı, Bahçelievler, Fevzi Çakmak, Pancar ve Ayrancılar mahalleleri 08.00 – 17.00 saatleri arasında farklı aralıklarla enerjisiz kalacak.
Bazı bölgelerde kesintiler yalnızca birkaç saat sürecek, bazı yerlerde ise tüm gün devam edecek.
Gediz Elektrik’ten Vatandaşlara Uyarı
Gediz Elektrik, bakım çalışmaları süresince vatandaşların güvenlik önlemlerini alması gerektiğini hatırlattı.
Yetkililer şu uyarılarda bulundu:
- Elektrikli cihazlar fişten çekilmeli.
- Buzdolapları sık açılmamalı.
- Asansör kullanılmamalı.
- Taşınabilir ışık kaynakları hazır bulundurulmalı.
HABER MERKEZİ

