Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü Murat Karakoyun’u makamında ziyaret ederek önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Erdek ve çevresinde devam eden çalışmalar, bölgesel projeler ve yapılması planlanan hizmetler masaya yatırıldı.
Başkan Karışık, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki mevcut çalışmaları değerlendirmek ve yeni projelerimizi konuşmak için Güney Marmara Bölge Koordinatörümüz Sayın Murat Karakoyun’u ziyaret ettik. Erdek’in ihtiyaçlarını biliyoruz, eksikleri tespit ettik. El birliğiyle tüm bu hizmetleri hayata geçirerek hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.
Görüşmede, özellikle Erdek’in alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeleri hakkında detaylı bilgiler alındı. Erdek’in gelişimi için yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantıda, ortak çalışma ve iş birliğinin önemi bir kez daha vurgulandı.
Başkan Karışık, misafirperverlikleri ve yakın ilgisi için Koordinatör Murat Karakoyun’a teşekkür ederek, “Erdek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız, halkımıza daha iyi bir yaşam sunmak ve şehrimizi daha da güzelleştirmek” ifadelerini kullandı.
Havva ERTÜRK