Her Sorun İçin Çözüm Kapınız: Edremit Belediyesi
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilçede yaşayan herkesin belediyeye daha hızlı ulaşabilmesi için WhatsApp ve Telegram üzerinden hizmet vereceklerini duyurdu. Başkan Ertaş, “Modern iletişim kanallarını kullanarak sizlere daha hızlı ve etkili hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bize ulaşmak için 0552 374 0 374 numaralı iletişim hattımızı kullanabilirsiniz” diyerek vatandaşları iletişim kurmaya davet etti.
Vatandaşlar Ne Diyor?
İletişim hattının hayata geçmesiyle vatandaşlar düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:
Zeynep A. (36): “Bir sorun olduğunda belediyeye gitmek yerine WhatsApp’tan yazabileceğimizi bilmek çok rahatlatıcı. Teknolojiyi güzel bir şekilde kullanıyorlar.”
Ali B. (45): “Edremit’te böyle bir hizmeti görmek harika. Belediyenin, halkın sorunlarına hızlıca çözüm üretme isteği bizi mutlu ediyor.”
Selma K. (28): “Geçen ay bir önerim olmuştu, iletişim hattından paylaştım ve hemen geri dönüş yaptılar. Gerçekten aktif bir şekilde çalışıyorlar.”
Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Edremit Belediyesi’nin WhatsApp ve Telegram iletişim hattına mesaj göndermek için şu adımları takip edebilirsiniz:
0552 374 0 374 numarasını telefonunuza kaydedin.
WhatsApp ya da Telegram üzerinden dilediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.
İstek, şikayet veya önerinizi net bir şekilde paylaşarak hızlı bir çözüm bekleyebilirsiniz.
Edremit İçin Daha İyi Hizmet
Edremit Belediyesi, bu yenilikçi uygulamayla vatandaşların belediyeye erişimini kolaylaştırarak sorunlara hızlı çözüm üretmeyi hedefliyor. Teknolojiyi hizmetle buluşturan bu uygulama, ilçe sakinlerinden tam not alacağa benziyor. Artık istek ve önerileriniz, bir mesaj kadar yakın! Şefiye YILDIRIM