Edremit Belediyesi, daha temiz ve yaşanabilir bir kent hedefiyle örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. 27 Mart 2025 Perşembe günü saat 11.00’de Soğanyemez Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan çevre temizliği etkinliğiyle mahalle sakinleri temizlik için bir araya geliyor.
“Temiz Bir Edremit İçin Hep Birlikte!”
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, gönüllü vatandaşların da katılımıyla Soğanyemez Mahallesi’nde çevre temizliği yapılacak. Buluşma noktası olarak Azerbaycan Bulvarı Meteoroloji Müdürlüğü önü belirlendi. Etkinlik kapsamında sokaklar, kaldırımlar ve açık alanlar el birliğiyle temizlenerek çevreye duyarlılık mesajı verilecek.
Başkan Mehmet Ertaş, çevre bilincinin küçük adımlarla büyüdüğünü vurgulayarak, “Edremit’te temizlik sadece belediyenin görevi değil, hepimizin ortak sorumluluğudur. Soğanyemez’de başlattığımız bu dayanışma hareketine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz,” dedi.
Toplanma Noktası: Azerbaycan Bulvarı Meteoroloji Müdürlüğü önü
Tarih: 27 Mart 2025, Perşembe
Saat: 11.00
Şefiye YILDIRIM