Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yaşam alanına kavuşacağını ifade etti. Ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için büyük bir özveriyle çalışıyor.
Belediye: “Güçlü Bir Altyapı İçin Çalışıyoruz”
Edremit Belediyesi, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Güçlü bir altyapı için Eroğlan Mahallesi Kemal Atatürk Caddesi’nde yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız, bölgedeki yağış kaynaklı sorunları tamamen ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımıza daha güvenli bir çevre sunmak.”

Vatandaşlar Ne Diyor?
Çalışmaların yürütüldüğü bölgede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten memnun olduklarını belirtiyor. Eroğlan Mahallesi sakini Ayşe K., uzun süredir bu çalışmayı beklediklerini söyleyerek: “Her yağmurda sokaklarımız göle dönüyordu. Çocuklar okula giderken zorlanıyordu. Bu çalışma çok iyi oldu, bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Edecek
Edremit Belediyesi, altyapı iyileştirme çalışmalarının ilçenin farklı noktalarında da devam edeceğini, özellikle yağış dönemlerinde risk oluşturan bölgelerin öncelikli olarak ele alınacağını açıkladı.

Sıla SOLAKLAR VERİM

