Ancak programda yapılan açıklamalar kadar, kaybolduğu günle ilgili gelen bir tanığın ifadesi de büyük ilgi uyandırdı. Harun isimli bir vatandaş, Ece Gürel’in kaybolduğu gün, oğluyla birlikte Belgrad Ormanı’nda bulunduğunu söyledi. Harun’un anlatımına göre, kaybolduğu Pazar gününü takip eden Pazartesi akşamı, ormanda güvenlik görevlileri tarafından bir kadın çığlığı duyulmuş.
Güvenlik görevlilerinin, bu çığlığı duyduktan sonra ormanın içinde 10 kişilik bir ekip ile araştırma yaptıkları ancak hiçbir iz bulamadıkları belirtildi. Bunun üzerine, sesin çakal sesi olabileceği düşünülmüş. Ancak, çığlığı duyan bir güvenlik görevlisi, “Burada daha önce hiç çakal sesi duymadım, bu bir kadın sesiydi” ifadelerini kullanmış.
Harun, bu şüphenin yeterince ciddiye alınmadığını ve üzerine gidilmediğini vurgulayarak, kaybolan genç kadının başına gelenlere dair hala pek çok soru işaretinin bulunduğunu ifade etti. Gürel’in kayboluşuyla ilgili gelişmelerin ardından, gizemli olayın ardındaki sırlar hala çözülememişken, kamuoyu merakla yeni açıklamaları bekliyor.
HABER MERKEZİ