Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de Elektrik Kesintisi Uyarısı! 6 İlçe Kararacak

8 Temmuz Salı günü Çanakkale genelinde elektrik kesintileri yaşanacak. UEDAŞ, vatandaşların planlı kesintilere karşı hazırlıklı olması gerektiğini bildirdi.

8 Temmuz Salı günü Çanakkale genelinde elektrik kesintileri yaşanacak. UEDAŞ,

UEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, 8 Temmuz 2025 Salı günü Çanakkale iline bağlı birçok ilçede bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiler özellikle Bayramiç, Ayvacık, Ezine, Biga, Gelibolu ve Gökçeada ilçelerinde farklı saat aralıklarında gerçekleşecek.

Bayramiç ilçesinde 10:00-16:00 saatleri arasında ağaç kesim çalışmaları nedeniyle Koşuburnu Türkmenleri, Dağahmetçe, Dombaylar, Tütüler, Sarıdüz, Alakeçi, Nebiler, Çavuşköy ve Alikabaklar mahalleleri elektriksiz kalacak. Aynı saat diliminde Ayvacık ilçesine bağlı Akçin, Büngülçek, Yukarı Tartışık, Misvak, Dibekli ve Aşağı Tartışık mahallelerinde de enerji kesintisi uygulanacak.

Ezine ilçesinde yine 10:00-16:00 saatleri arasında Yeniba, Çetmi, Hacı Evyaplar, Hacı Garipler, Orta ve Hacı Hüseyinler mahalleleri kesintiden etkilenecek.

Öte yandan Biga ilçesinde gün boyunca farklı saatlerde abone bağlantı çalışmaları kapsamında kesintiler yaşanacak. Güvemalan ve Güvem bölgelerinde 14:00-15:00, Çeşmealtı mahallesinde 11:00-12:00 ve 17:00-18:00 saatleri arasında kesintiler olacak. Çakırlı mahallesinde ise 7 Temmuz Pazartesi günü saat 17:00-18:00 arasında bir kesinti daha planlanmıştı. Ayrıca Kalafat mahallesi 9:00-10:00 saatleri arasında enerjisiz kalacak.

ELEKTRIK 13 - Marmara Bölge Gazetesi

Gelibolu ilçesine bağlı Değirmendüzü bölgesinde ise 10:00-11:00 saatleri arasında abone bağlantı çalışması nedeniyle kesinti uygulanacak.

Gökçeada ilçesindeki Kuzulimanı bölgesinde ise 08:30-12:30 saatleri arasında OG hat bakım çalışmaları gerçekleştirilecek. 9 Nolu, 11 Nolu, 17 Nolu, 12 Nolu, 16, 10 ve 13 Nolu bölgelere geçici olarak enerji verilemeyecek.

UEDAŞ yetkilileri, vatandaşların planlı kesintilerden etkilenmemesi için gerekli önlemleri almalarını ve elektrikli cihazlarını koruma altına almalarını önerdi. Özellikle bu saat aralıklarında iş planlaması yapılması ve soğuk hava koşullarına karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Kesintilerin, bakım ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sona ereceği bildirildi.

HABER MERKEZİ