Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhaniye’de Altyapı Hamlesi

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını program dahilinde aralıksız sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında devam eden çalışmalar, hem yaşam kalitesini artırmayı hem de uzun vadeli altyapı sorunlarını çözmeyi hedefliyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı ve

Saha çalışmalarında birçok noktada eş zamanlı faaliyet yürütülüyor. Geriş Mahallesi Bardakçılar Caddesi’nde yağmur suyu menfez yenileme çalışmaları sürerken, Ören ve Bahçelievler mahallelerinde yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

Memiş Mahallesi Müftü Sokak’ta parke taş döşeme öncesi yol söküm işlemleri gerçekleştirilirken, Haşimağa Caddesi’nde ise parke taş ve tretuvar yapımı ile yol düzenleme çalışmaları sürüyor.

668494712 1422528183246879 6756250693441402567 n - Marmara Bölge Gazetesi

Otogar projesinde önemli ilerleme

İlçe genelindeki önemli projelerden biri olan Kuva-yı Milliye Bulvarı üzerindeki eski hayvan pazarı alanında yürütülen otogar yapım çalışmaları da hızla ilerliyor. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlanması bekleniyor.

Bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Bahçelievler Mahallesi’nde pazar yerinde boya çalışmaları tamamlanırken, Pelitköy Mahallesi’nde parke taş tamirat çalışmaları ekipler tarafından sürdürülüyor. Yapılan çalışmalarla birlikte hem estetik hem de kullanım açısından daha modern alanlar oluşturuluyor.

668669412 1422527899913574 7418375353658050268 n - Marmara Bölge Gazetesi

“Çalışmalarımız planlı şekilde sürüyor”

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Kemal Deveciler, ekiplerin sahada yoğun bir tempoyla görev yaptığını belirtti. Deveciler, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz özverili şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda tüm çalışmalarımız belirlenen program çerçevesinde kesintisiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Serpil ADAK