Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın İlan Kurumu’nda Tarihi Atama! Oğuz Akçakoca Genel Müdür Yardımcısı!

Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Oğuz Akçakoca getirildi. Atama, 11 Mart 2025 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alındı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Oğuz Akçakoca getirildi.

Basın İlan Kurumu, önemli bir atamaya imza atarak Kurumsal İletişim Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili Oğuz Akçakoca’yı Genel Müdür Yardımcılığı görevine atadı. Akçakoca, medya sektöründeki tecrübeleri ve basınla olan güçlü bağlarıyla dikkat çekiyor.

Akçakoca’nın Eğitimi ve Kariyer Geçmişi

Konya’nın Akşehir ilçesinde doğan Oğuz Akçakoca, eğitim hayatını Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde tamamlamıştır. Ayrıca, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Gazetecilik alanında yüksek lisans yapmıştır.

Üniversite yıllarında medya sektöründe çalışmaya başlayan Akçakoca, farklı gazeteler, televizyonlar ve radyolarda muhabirlikten genel yayın yönetmenliğine kadar pek çok önemli görevde bulunmuştur.

Ödüller ve Kamu Görevleri

Mesleki kariyerinde birçok ödül kazanan Akçakoca, Türkiye Futbol Federasyonu’nda Medya ve İletişim Müdürü, Millî Eğitim Bakanlığı’nda Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak da görev yapmıştır. 2022 yılında Basın İlan Kurumu’na katılan Akçakoca, burada Kurumsal İletişim Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili olarak görevini yürütmüştür.

Yeni Görevine Başladı

11 Mart 2025 tarihinde yapılan Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar ile Genel Müdür Yardımcılığına atanan Oğuz Akçakoca, basın ve iletişim alanındaki engin deneyimiyle Kurum’a katkı sağlamaya devam edecektir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Akçakoca, yeni görevinde başarılı çalışmalar yapmayı hedefliyor.

HABER MERKEZİ