Bandırma Belediyesi, kentteki hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna 8 yeni hizmet aracı daha ekledi. Belediye binası önünde düzenlenen temsili açılış törenine CHP Genel Merkez yöneticileri, milletvekilleri, çevre ilçelerin belediye başkanları ile CHP Balıkesir İl ve İlçe yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, yaptığı açıklamada yeni araçların Bandırma’ya önemli katkılar sunacağını vurguladı. “Kentimizin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt verebilmek ve vatandaşımıza daha nitelikli hizmet sunabilmek için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Yeni araçlarımız Bandırma’mıza hayırlı olsun” dedi.

Filoya Eklenen Araçlar
Belediyenin yeni hizmet filosunda yer alan araçlar arasında şunlar bulunuyor:
- Kepçe
- Sepetli araç
- Kamyonet
- İkram aracı
- Cenaze aracı
- Yemek dağıtım aracı
- Diğer destek araçları

Törene katılanlara teşekkür eden Başkan Mirza, belediyenin her alanda daha etkin hizmet sunmaya devam edeceğini belirtti.
Bandırma Belediyesi, güçlenen araç filosuyla birlikte altyapı çalışmalarından sosyal hizmetlere kadar birçok alanda vatandaşlara daha hızlı ve etkili şekilde ulaşmayı hedefliyor.
Şefiye YILDIRIM

