Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesirli İlkay Gündoğan’ın Yeni Adresi Süper Lig: Galatasaray’a Transfer Oluyor!

Manchester City’deki ikinci döneminde beklenen performansı sergileyemeyen Balıkesirli yıldız futbolcu İlkay Gündoğan’ın yeni adresi belli oldu. Sezon başında İngiliz ekibine dönen ancak eski etkisini yaratamayan Gündoğan, Süper Lig’e transfer olmaya çok yakın.

Manchester City’deki ikinci döneminde beklenen performansı sergileyemeyen Balıkesirli yıldız futbolcu

Yıllarca Manchester City’de gösterdiği başarılarla adından söz ettiren ve geçtiğimiz sezon Barcelona’da forma giyen Gündoğan, bu yaz yeniden City’ye katılmıştı. Ancak takımda yeterince yer bulamayan 34 yaşındaki oyuncunun ayrılığı artık kesinleşmiş durumda. İngiltere basınına göre, Gündoğan’ın rotası Süper Lig’e çevrildi ve uzun süre adının anıldığı Galatasaray’a transfer olması bekleniyor.

Bu sezon Manchester City formasıyla 34 resmi maça çıkan İlkay, 24 maçta ilk 11’de yer aldı. 2 gol ve 2 asistle takımına katkı sağlasa da, kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Şimdi gözler, Balıkesirli yıldızın Süper Lig’deki yeni macerasına çevrilmiş durumda.

Kaynak : Akşam

Şefiye YILDIRIM