Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de Sağlık Devrimi Mi Geliyor? İl Sağlık Müdürü, Bakan Memişoğlu ile Görüştü!

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Türkiye genelindeki sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Balıkesir’deki sağlık projeleri ve yeni adımlar masaya yatırıldı.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Sağlık

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun başkanlığında İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıya, bakan yardımcıları, genel müdürler, 81 ilin sağlık müdürleri ve diğer yöneticiler de iştirak etti.

481242682 641369905264565 4178734198171264509 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Toplantıda, sağlık hizmetlerinin güncel durumu ve gelecekteki gelişim adımları ele alındı. Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, toplantıya katılımıyla ilgili olarak, “Bu toplantı, sağlık hizmetlerinde daha etkin çözümler üretmek adına önemli bir fırsat sundu. Balıkesir’deki sağlık projelerimizi, Bakanlık ile işbirliği içinde geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

480253647 641370138597875 4586034611560368842 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Balıkesir’de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantının, ülke genelindeki sağlık politikalarının güçlendirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Şefiye YILDIRIM