Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de İftar Sofrasında Yaşananlar Gündeme Oturdu!

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 100. Yıl Mahallesi gençleri tarafından Bilal-i Habeşi Camii’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşların katılımıyla yoğun kalabalık ve kuyrukların oluşması sosyal medyada gündem oldu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 100. Yıl Mahallesi gençleri tarafından

Gönen Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. 100. Yıl Mahallesi gençleri tarafından Bilal-i Habeşi Camii’nde düzenlenen iftar programına katılan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, vatandaşlarla bir araya gelerek orucunu açtı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren en önemli dönemlerden biri olduğunu vurgulayarak, “Bu güzel sofrada vatandaşlarımızla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan, sadece bir oruç ayı değil; paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız mübarek bir zaman dilimi. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen gençlerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

483867024 4008859666103501 6132749806378570561 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Bilal-i Habeşi Camii’nde düzenlenen iftar programı, mahalle gençlerinin öncülüğünde gerçekleştirildi. Gençlerin bir araya gelerek hazırladığı iftar yemeği, mahalle halkının kaynaşmasına vesile oldu. Etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Palaz, gençlerin dayanışma ruhunu yaşatan bu tür organizasyonların önemine dikkat çekti.

Serpil ADAK