Pazar Günü Güneş Yüzünü Gösteriyor
1 Haziran Pazar günü yağışlar çekiliyor ve Balıkesir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 25 derece civarında sabit kalırken, nem oranı yüzde 91 ile yine oldukça yüksek olacak. Rüzgar ise 21 km/saat hızla esecek.
Yeni Hafta Isınarak Başlıyor
2 Haziran Pazartesi günü sıcaklıklarda artış dikkat çekiyor. Termometreler 27 dereceyi gösterirken, gece saatlerinde hava 10 dereceye kadar düşecek. Havanın nem oranı yüzde 92, rüzgar hızı ise 18 km/saat olacak.
Salı ve Çarşamba Sıcaklık Zirve Yapacak
Hafta ortasına doğru sıcaklıklar tırmanıyor. 3 Haziran Salı günü hava 31 dereceye çıkacak, nem oranı ise yüzde 86 seviyelerinde kalacak. 4 Haziran Çarşamba günü ise adeta yaz kavurması yaşanacak. Sıcaklık 33 dereceye ulaşacak. Nem oranının yüzde 75’e düşmesiyle hava biraz daha kuru bir hal alacak.
HABER MERKEZİ