Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Sahipleri Aman Dikkat! İslam Memiş Bombayı Patlattı: Büyük Fırtına Kapıda!

Altın ve gümüş piyasalarında yaşanan sert düşüş sonrası Finans Analisti İslam Memiş yatırımcılara dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş, gram altında Temmuz ve Ağustos aylarında yeniden 8 bin TL üzerinin görülebileceğini belirterek mevcut seviyeleri “alım fırsatı” olarak değerlendirdi.

Altın ve gümüş piyasalarında yaşanan sert düşüş sonrası Finans Analisti

Altın ve gümüş piyasalarında yaşanan sert düşüş yatırımcıları tedirgin ederken, Finans Analisti İslam Memiş dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Küresel piyasalardaki dalgalanmaların geçici olduğunu savunan Memiş, gram altın için kritik seviyeleri açıklarken yatırımcılara “al-topla” stratejisini önerdi. Uzman isim ayrıca yeni rekor hareketi için Temmuz, Ağustos ve sonbahar dönemine işaret etti.

Altın ve Gümüşte Sert Geri Çekilme

Petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş ve doların küresel piyasalarda güç kazanması, değerli metalleri baskılamaya devam ediyor. Ons altın 4.540 dolar seviyesinin altına gerilerken, ons gümüşte de düşüş hızlandı. İç piyasada ise gram altın 6.645 TL seviyelerine kadar çekildi.

Piyasalarda yaşanan bu geri çekilmenin yatırımcılar arasında paniğe neden olduğunu belirten İslam Memiş, mevcut tablonun kalıcı olmayacağını söyledi. Özellikle orta ve uzun vadede altın fiyatlarında yeni yükseliş dalgalarının görülebileceğini ifade eden Memiş, düşüşlerin yatırımcı için fırsat sunduğunu dile getirdi.

islam memisten altin icin korkutan senaryo dun eller havaya yapanlar bugun karalar ba 3275344 photogallery 1 - Marmara Bölge Gazetesi

“4.500 Doların Altı Alım Fırsatı”

Kendi YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Memiş, ons altın için kritik destek ve direnç seviyelerini açıkladı. Uzman isim, 4.480 dolar seviyesini destek noktası olarak takip ettiğini belirtirken, 4.780 dolar seviyesinin ise önemli direnç olduğunu ifade etti.

Memiş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “4.500 doların altındaki rakamları alım fırsatı olarak okuyoruz. Şu anda baskılanma süreci devam ediyor ancak düşüşlerin kalıcı olmasını beklemiyoruz.”

Gram altın tarafında ise 6.650 ile 6.850 TL aralığının önemli olduğunu belirten Memiş, yatırımcıların kısa vadeli panik yerine miktar artırmaya odaklanması gerektiğini söyledi.

islam memisten altin yatimcisina ev araba uyarisi 2026da uzulmeyin 3272122 - Marmara Bölge Gazetesi

Temmuz ve Ağustos İçin Dikkat Çeken Tahmin

Özellikle düğün sezonuna dikkat çeken İslam Memiş, yaz aylarında altın fiyatlarında yeniden sert yükselişler görülebileceğini ifade etti. Temmuz ve Ağustos aylarında gram altının yeniden 8 bin TL seviyesinin üzerine çıkabileceğini belirten Memiş, jeopolitik gelişmelerin piyasaların yönünü belirleyeceğini söyledi.

ABD-İran hattındaki gerilimlerin yanı sıra küresel ekonomideki belirsizliklerin de güvenli liman talebini artırabileceğini belirten uzman isim, ons altında yeniden yukarı yönlü kırılmaların yaşanabileceğini kaydetti.

Borcu Olanlara ve Düğün Yapacaklara Mesaj

Piyasalardaki baskılanmanın geçici olduğunu savunan Memiş, özellikle düğün hazırlığında olan vatandaşların mevcut fiyatları fırsat olarak değerlendirebileceğini söyledi. Altındaki geri çekilmelerin uzun vadeli yatırımcı açısından avantaj sunduğunu belirten Memiş, “Bu süreç borcu olanlara ve düğün yapacaklara fırsat veriyor” dedi.

Uzman isim, piyasalardaki sert hareketlerin yatırımcı psikolojisini etkileyebileceğini ancak stratejik hareket edenlerin uzun vadede kazanç sağlayabileceğini ifade etti.

Şefiye YILDIRIM

Reklamı Geç