Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adı Fenerbahçe ile Anılıyor

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nun adı son günlerde Fenerbahçe ile anılıyor. İddialara göre milli futbolcu, Fenerbahçe’de yer alan yerli oyuncuların oluşturduğu WhatsApp grubuna dahi dahil edildi. Transferin resmileşmesi için ise Fenerbahçe ile Benfica arasında bonservis konusunda anlaşmaya varılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nun adı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam saatlerinde Kerem Aktürkoğlu’nu Instagram’dan takip etmeyi bıraktı. Bu gelişmenin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Kerem’in de Okan Buruk’u takipten çıktığı görüldü.

s c9c4c75c6a6c6989a50818dd5cf6808c6c3ca40c - Marmara Bölge Gazetesi

Okan Buruk yönetiminde Galatasaray’ın üst üste kazandığı üç Süper Lig şampiyonluğunun ikisinde önemli rol oynayan Kerem, sarı-kırmızılı ekipte kaptanlığa kadar yükselmişti. Geçtiğimiz sezonun başında ise sürpriz bir kararla Benfica’nın yolunu tutmuştu. Portekiz ekibinde başarılı bir yıl geçiren yıldız futbolcunun, yeniden Türkiye’ye dönerek Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

s dd09b9d4bf0106234ac000a5fe3d0ed8f3e07d2d - Marmara Bölge Gazetesi

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtilen Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için son adım, kulüplerin bonservis bedeli üzerinde uzlaşması olacak.

HABER MERKEZİ