Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam saatlerinde Kerem Aktürkoğlu’nu Instagram’dan takip etmeyi bıraktı. Bu gelişmenin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Kerem’in de Okan Buruk’u takipten çıktığı görüldü.

Okan Buruk yönetiminde Galatasaray’ın üst üste kazandığı üç Süper Lig şampiyonluğunun ikisinde önemli rol oynayan Kerem, sarı-kırmızılı ekipte kaptanlığa kadar yükselmişti. Geçtiğimiz sezonun başında ise sürpriz bir kararla Benfica’nın yolunu tutmuştu. Portekiz ekibinde başarılı bir yıl geçiren yıldız futbolcunun, yeniden Türkiye’ye dönerek Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtilen Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için son adım, kulüplerin bonservis bedeli üzerinde uzlaşması olacak.
HABER MERKEZİ
