Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1966 EDREMİTSPOR’UN YENİ BAŞKANI CAVİT CEBECİ OLDU

1966 Edremitspor’un Genel Kurul Toplantısı, Edremit Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanımız Mehmet Ertaş, kulüp üyeleri ve takımın taraftarları katıldı. Toplantıda yapılan seçimlerde, Başkan Yardımcımız Cavit Cebeci, 1966 Edremitspor Kulüp Başkanı olarak seçildi.

1966 Edremitspor’un Genel Kurul

Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, toplantıda yaptığı konuşmada, kulübün yeni başkanı ve yönetimini tebrik ederek, “Cavit Cebeci ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sarı yeşilli takımımızın bu yeni dönemde de büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi. Ertaş, kulübün hedeflerine ulaşması için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Cavit Cebeci, başkanlık görevine seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Bu göreve layık görülmekten büyük onur duyuyorum. Amacımız, 1966 Edremitspor’u daha da ileriye taşımak ve başarılarını artırmaktır. Tüm takım arkadaşlarımla birlikte, Edremit halkına layık bir takım oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Cebeci, ayrıca kulübün mali durumu ve yeni sezon için yapılacak planlamalar hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıya katılan diğer üyeler ve taraftarlar da yeni yönetime olan güvenlerini ifade ederek, desteklerini dile getirdiler. 1966 Edremitspor’un yeni yönetimi, kulübün hedeflerine ulaşması için gerekli adımları atacaklarını ve taraftarların beklentilerini karşılayacaklarını belirttiler.

Kulübün yeni sezon hazırlıkları da hız kesmeden devam ediyor. Teknik ekip ve oyuncular, yeni sezon öncesinde kondisyon ve taktik çalışmalarına başladılar. Yeni yönetim, takımın eksik noktalarını belirleyerek, transfer çalışmaları için de harekete geçmeyi planlıyor.

1966 Edremitspor’un yeni başkanı Cavit Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri, sarı yeşilli takımın taraftarlarına ve Edremit halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Cebeci, “Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız” diyerek, yeni sezon için motivasyon dolu mesajlar verdi.

1966 Edremitspor’un yeni yönetimi, takımın başarısı için her türlü çabayı göstereceklerini ve taraftarlarının desteği ile büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı. Başkan Mehmet Ertaş ve Cavit Cebeci, takımın yeni sezon için hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayacaklarını ve Edremitspor’un adını daha da yukarılara taşıyacaklarını belirttiler.

Havva ERTÜRK