Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1966 Edremitspor, Sezona Hazır: Hedef Şampiyonluk

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden 1966 Edremitspor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Sezon öncesi takımın hem başarılı hem de sakatlıklardan uzak bir dönem geçirmesi temennisiyle düzenlenen törende, kurban kesilerek dualar edildi. Takım, ilk maçında Burhaniye Belediyespor’u ağırlamaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Yeni sezonun heyecanını taşıyan 1966 Edremitspor, sezon öncesinde Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Emin Yalçıntaş, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcularla bir araya geldi. Tüm destekçilerin katıldığı buluşmada, takıma moral verildi ve şampiyonluk inancı vurgulandı.

Başkan Ertaş’tan Şampiyonluk Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak adına yaptığı konuşmasında, “Sezon sonunda şampiyonluk kupasını burada tüm taraftarlarımızla birlikte kaldıracağımıza inanıyorum. Şanlı Edro’ya başarılar diliyorum” diyerek, 1966 Edremitspor’a olan güvenini dile getirdi.

photo 2024 10 04 16 31 55 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Taraftara Çağrı: İlk Maçta Tribünleri Dolduralım

1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci ise bu özel buluşmada desteklerini esirgemeyen Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve sponsorlara teşekkür etti. Tüm futbolseverleri, heyecanla beklenen sezon açılış maçında 1966 Edremitspor’un yanında olmaya davet eden Cebeci, “Sezonun ilk haftasında oynayacağımız Burhaniye Belediyespor karşılaşmasında taraftarımızın desteğiyle galibiyet alacağımıza inancımız tam. Tüm taraftarlarımızı, bu heyecanı ve coşkuyu birlikte yaşamak için Şehit Hamdibey Stadı’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

photo 2024 10 04 16 32 30 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Sezonun İlk Maçı: Hedef Galibiyet

1966 Edremitspor, sezonun ilk maçında komşusu Burhaniye Belediyespor’u 6 Ekim Pazar günü Şehit Hamdibey Stadı’nda ağırlayacak. Takım, bu önemli karşılaşmaya teknik kadro ve oyuncuların yoğun çalışmalarıyla hazırlandı. Sezona galibiyetle başlamayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle gücüne güç katmak istiyor..

HABER MERKEZİ