Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1966 EDREMİTSPOR, SEZONA HAZIR

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden 1966 Edremitspor, ligin ilk haftasında karşı karşıya geleceği Burhaniye Belediyespor maçına hız kesmeden hazırlanmaya devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL)

6 Ekim’de oynanacak bu önemli derbi öncesi, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulüp Başkanı Cavit Cebeci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenmanı ziyaret etti. Şehit Hamdibey Stadı’nda devam eden çalışmaları yakından inceleyen Cebeci, oyunculara moral vererek sezon öncesi hazırlık sürecini takip etti. Sahada futbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Cebeci, “Sizlerin sahada en iyi performansı göstereceğinize ve bu sezon büyük başarılar kazanacağımıza inancımız tam. Taraftarımızı gururlandıracak sonuçlar alacağız” dedi.

photo 2024 09 25 14 06 51 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Teknik ekip ve futbolcular ise Cavit Cebeci ve yönetim kurulu üyelerine, sezona en iyi şekilde hazır olduklarını ve Burhaniye Belediyespor karşısında taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşacaklarını belirterek sezonu güçlü bir başlangıçla açacaklarına dair söz verdiler.

HABER MERKEZİ